KÖPVILLKOR

Det finns ingen minimigräns beträffande antal artiklar eller pris. Samtliga priser inkluderar moms om inte annat uttryckligen anges.
  
Leverans
Leverans efter överenskommelse.Fri utkörning för företag inom Ljungby kommun, vid köp över 5000kr (exkl. moms).

Betalningsvillkor
Vi erbjuder betalning via faktura. Fakturan erhåller du som kund i samband med leveransen av produkten. Betalningsvillkor är 30 dagar. Vid försenad betalning utgår påminnelseavgift med det belopp som är tillåtet enligt lag för närvarande 60 kr samt dröjsmålsränta med 15% + gällande referensränta. Vi levererar inte mot postförskott.

Avbeställning
Under förutsättning att inget annat avtalats i samband med din beställning kan du avbeställa innestående order genom att meddela oss per e-post inom 48 timmar efter beställning har skett.

Ångerrätt
Full ångerrätt gäller inom 14 dagar från det att du mottagit varan. För oanvända produkter i nyskick kommer full återbetalning av köpesumman, exklusive fraktkostnad som tillkommer för returnering, att ske utan dröjesmål så snart produkten returnerats. Återbetalning sker senast 14 dagar efter att vi mottagit information om ånger, dock måste returen ha mottagits för att återbetalning ska kunna ske.

Om någon vara är skadad vid ankomst är det en reklamation, se avsnittet reklamationer nedan. I fallet att en använd produkt skickas tillbaka till oss förbehåller vi oss rätten att göra avdrag för värdeminskningen vid återbetalning. Med detta avses värdeminskning som uppkommit till följd av att du som kund hanterat varan i större utsträckning än som varit nödvändigt för att fastställa dess egenskaper och funktion.

Vid retur kontakta oss alltid via e-post innan varan återsänds. Vi tar inte ut någon returavgift när du returnerar, men du betalar själv för returporto. Du behöver inte ange varför du ångrar dig, men skicka med en lapp där det framgår att du ångrar ditt köp. Observera att du alltid är ansvarig för att paketera varorna så att de inte rimligen kan skadas under leveransen. Varor som är skadade vid ankomst p.g.a. bristande emballage kommer att debiteras dig. Returer får inte beläggas med uthämtningsavgifter (exempelvis postförskott). 

Observera att ångerrätt gäller ej vid köp av presentlådor och specialbeställningar.

Reklamationer
Får du en felaktig eller defekt vara ska du alltid kontakta oss så fort felet upptäckts. Defektretur sker alltid på vår bekostnad, men du får inte returnera utan att först kontakta oss. Returer får inte beläggas med uthämtningsavgifter (exempelvis postförskott). En defekt vara ersätts i första hand med en ny felfri. Observera att synliga transportskador måste anmälas inom 8 dagar till oss via e-post.

Personuppgifter
För att handla hos oss måste du fylla i alla obligatoriska fält via kontaktformuläret. Genomförd beställning innebär att du samtycker till att namn och e-post registreras i vårt kundregister. Alla personuppgifter som du lämnar till oss eller som vi får del av när du anmäler dig för köp eller besöker vår hemsida kommer att användas i syfte att vi vid köp skall kunna fullgöra våra åtaganden gentemot dig och utföra eventuell kreditkontroll, men utöver detta förmedlar vi aldrig uppgifter till tredje part.

Det är viktigt att vi får din e-postadress för att underlätta kommunikation i samband med order. Du har rätt att efter begäran få ta del av de personuppgifter som finns registrerade om dig. För att få dessa uppgifter skickade till dig har vi rätt att ta en administrativ avgift på 50 kr. Om uppgifterna är felaktiga, ofullständiga eller irrelevanta har du rätt att begära att uppgifterna skall rättas eller raderas.

Reservationer
Vi reserverar oss för eventuella tryckfel och utgående varor. Vi har inget ansvar att leverera ordrar med fel prissättning, eller produktspecifikationer p.g.a. typografiska fel, men du är alltid välkommen att kontakta oss via e-post om du undrar eller behöver hjälp med en order. Vi strävar efter att alltid ta hand om dig på bästa sätt.
STENLUNDEN, Org.nr: 19830524-2425.