Full ångerrätt gäller inom 14 dagar från det att du mottagit varan. För oanvända produkter i nyskick kommer full återbetalning av köpesumman, exklusive fraktkostnad som tillkommer för returnering, att ske utan dröjesmål så snart produkten returnerats. Återbetalning sker senast 14 dagar efter att vi mottagit information om ånger, dock måste returen ha mottagits för att återbetalning ska kunna ske.

Om någon vara är skadad vid ankomst är det en reklamation, se avsnittet reklamationer nedan. I fallet att en använd produkt skickas tillbaka till oss förbehåller vi oss rätten att göra avdrag för värdeminskningen vid återbetalning. Med detta avses värdeminskning som uppkommit till följd av att du som kund hanterat varan i större utsträckning än som varit nödvändigt för att fastställa dess egenskaper och funktion.

Vid retur kontakta oss alltid via e-post innan varan återsänds. Vi tar inte ut någon returavgift när du returnerar, men du betalar själv för returporto. Du behöver inte ange varför du ångrar dig, men skicka med en lapp där det framgår att du ångrar ditt köp. Observera att du alltid är ansvarig för att paketera varorna så att de inte rimligen kan skadas under leveransen. Varor som är skadade vid ankomst p.g.a. bristande emballage kommer att debiteras dig. Returer får inte beläggas med uthämtningsavgifter (exempelvis postförskott).

Observera att ångerrätt gäller ej vid köp av presentlådor och specialbeställningar.