Boka & beställ mat

Catering & Buffémat

Varmt välkommen att specialbeställa vad i matväg du kan behöva. Vi är vana vid att skapa efter önskemål till dop, bröllop, begravning, möhippor, svensexor och fördelsedagskalas. Vi har färdiga paket men vi skräddarsyr gärna något som passar just Er. Vi lägger upp maten dekorativt på vackra fat, allt för att underlätta och hjälpa till att sätta pricken över i:et på festen!

Olika bufféer där allt är gjort från grunden av oss själva, och där vi använt oss av endast eko/biodynamiska råvaror. Allt för att människan, djur och natur ska få må bra. När du har ett evenemang för 10 personer eller fler så fixar vi på Stenlunden allt i matväg. Allt går att få laktosfritt och utan gluten. Andra önskemål eller allergier välkomna att höra av er. Avhämtning på Stenlunden på vackra fat.

Buffé 325 kr/ person

Innehåller: Varmrökt lax från Tiraholm, dubbelmarinerat nötkött från toftaholmsgård, vegetariska biffar från oss själva, 2 olika såser, potatissallad på sommaren och potatisgratäng resten av året, nybakat surdegsbröd, smör, och 2 olika sorters sallader efter säsong. 

Vegetarisk buffé 285 kr/ person

Innehåller: Vegetariska biffar, potatissallad på sommaren och potatisgratäng resten av året, piroger med en lite stark svamp och bönröra i, en ostpaj med ost från almnäsbruk, nybakat surdegsbröd/knäckebröd, smör, 2 olika sallader efter säsong och en krämig tsatsikisås. 

Tårtbuffé eller fikabuffé 75 kr/ person

Innehåller: Beror på hur många Ni är som bokar men minst 3 olika sorters tårtor där Ni själva får bestämma smakerna. Fikabuffén består av många olika små söta och utsökta bakverk för kalaset.     

Pajbuffé 225 kr/ person

Innehåller: Beror på hur många Ni är som bokar men minst 2 olika sorters pajer efter säsong. Nybakat surdegsbröd, smör och 2 olika sorters sallader efter säsong. Specifika smaker maila info@stenlunden.com
food, mixed, fruits-1447627.jpg
Du kan även önska Dig en specialdesignad buffé eller 3 rätters. Där Du själv bestämmer smakerna och huvudråvaran och vi hjälps åt att skapa den perfekta menyn för just din fest.  Har Du någon annan idé tveka inte att höra av Dig till oss. 

Välkommen att beställa catering och buffémat från oss. Avhämtning hos oss.

Har du andra önskemål? Skriv en kommentar i meddelandet nedan så återkommer vi till dig inom kort.

Rulla till toppen